Raportarea Direcției Situații Excepționale Orhei pentru anul 2015

Comentariile sunt închise pentru Raportarea Direcției Situații Excepționale Orhei pentru anul 2015 51

La 19 ianuarie curent, s-a desfăşurat întrunirea de totalizare a activităţii Direcţiei Situații Excepționale pe parcursul anului 2015 şi de stabilire a obiectivelor pentru anul 2016.
La ședință au participat raportori ai secției Direcției Situații Excepționale din raioanele Telenești, Șoldănești, Rezina și Orhei. Invitații de onoare au fost: șef-adjunct a Direcției Protecției Civile a serviciului Protecției Civile și Situații Excepționale, dl Mutaf Vitalie, vicepreședintele raionului, dl Ilie Rabii, viceprimarul, dl Valerian Cristea, șef-adjunct al Oficiului Teritorial Orhei, dna Nelea Cazacu.
Ședința a fost organizată cu scopul de a se face un bilanț a activității. Astfel, în debutul ședinței au fost prezentate informații generale care cuprindea numărul total de incendii și pagubele materiale în urma acestora, numărul intervențiilor în teritoriu, extragerea de muniții din urma celui de-al doilea Război Mondial, nivelul de pregătire a efectivului și a condițiilor de muncă.
Cuvînt de mulțumire pentru eforturile depuse a adus viceprimarul, dl Valerian Cristea, iar vicepreședintele raionului, dl Ilie Rabii a menționat că anul 2016 Consiliul Raional este pregătit pentru o colaborare fructuoasă, și le-a urat ca să predomine mai mult lucru de profilaxie.