Vizită – Fundația „Child Care Moldova”

Comentariile sunt închise pentru Vizită – Fundația „Child Care Moldova” 103

Duminică, 05 iunie 2016, reprezentanții Fundației „Child Care Moldova” însoțiți de Președintele Raionului Orhei, Tudor Golub, au efectuat o vizită de monitorizare și documentare cu referire la problemele care persistă în unele instituții publice din raion.
Pentru a se familiariza și a identifica soluțiile, reprezentanții Fundației s-au deplasat în satul Susleni unde au vizitat: Azilul Raional de Bătrâni, IMSP Centrul de Sănătate Susleni, Stația zonală de Asistență Medicală Urgentă, Remiza de Pompieri, Căminul Cultural (în renovare) și Instituţia preşcolară din localitate. Cu vizită de studiu au fost prezenţi şi în comuna Jora de Mijloc: la Gimnaziul Jora de Jos, Gimnaziul Jora de Sus, Grădinița de copii și Casa de Cultură din Jora de Jos, care se află în construcție. De asemenea, au vizitat și Întreprinderea de Instruire și Producție din Orhei, fondator a căreia este AO „Asociația Nevăzătorilor din Moldova”.
Fundația „Child Care Moldova” este remarcată prin numeroasele proiecte implementate în instituțiile publice din Republica Moldova. Raionul Orhei a beneficiat de reparație și dotări cu echipament și mobilier în Grădinițele din satele Seliște, Lucașeuca și Mana.