O minte sănătoasă – într-un corp sănătos!

Comentariile sunt închise pentru O minte sănătoasă – într-un corp sănătos! 170

Elevii și profesorii, LT „Ion Luca Caragiale” se pot bucura și pot practica acum orele de sport în condiții mai bune. Astăzi, 16 ianurie 2017, a fost inaugurată sala de sport în prezența viceministrului Tineretului și Sportului, Pavel Ianeț, președintelui raionului, Tudor Golub, șefei Direcției Generale Educație, Silvia Mustovici, șefului Serviciului Tineret și Sport, Victor Gherman, administrației liceului și nu în ultimul rînd, în prezența părinților și a elevilor.
Promovarea unui stil de viaţă sănătos reprezintă unul dintre obiectivele primordiale pentru conducerea raionului Orhei. Astfel, Consiliul Raional investind în sala de sport circa 7 sute de mii lei, a demonstrat prin fapte concrete că politicile de dezvoltare a tineretului nu sunt doar vorbe goale. Pe lîngă sala de sport, Consiliul Raional Orhei a investit și în alte obiective ce țin de crearea condițiilor pentru elevii acestui liceu. Menționăm că LT „Ion Luca Caragiale” este cel mai mare liceu din Raionul Orhei.
Oaspeții prezenți, au venit cu mesaje de felicitare, dar și cu daruri pentru antrenori și elevi, urîndu-le noi performanțe și multe realizări frumoase.
Elevii, la rîndul lor, au pregătit cu ocazia inaugurării sălii de sport mai multe demonstrații sportive.