Apel de propuneri a granturilor mici

Comentariile sunt închise pentru Apel de propuneri a granturilor mici 180

Apel de propuneri de proiecte anunțat recent de Ambasada Republicii Slovace din Chișinău. Proiectele depuse trebuie să vizeze: sectoarele de alimentare cu apă, salubritate și gestionarea deșeurilor solide.

Se va acorda prioritate propunerilor care se concentrează pe investițiile mici, de exemplu: reconstituiri de conducte locale de apă și sisteme de canalizare, revitalizarea surselor de apă, conexiuni dintre clădiri imobile la conductele de apă și sistemele de canalizare, montarea sistemelor de purificare a apei potabile, sprijin în colectarea deșeurilor municipale, crearea locurilor specializare de colectare și reciclare a deșeurilor, etc.

Valoarea maximă a contribuției financiare nerambursabile din programul SlovakAid este de 10.000 de Euro pentru fiecare proiect selectat.

Termenul limită pentru depunerea descrierilor scurte de proiect este data de 10 aprilie 2017.

 Mai multe detalii le găsiți la adresa: http://adrcentru.md/libview.php?l=ro&idc=340&id=2944&t=/Noutati/Ambasada-Republicii-Slovace-la-Chiinau-anunta-un-apel-de-propuneri-a-granturilor-mici-pentru-anul-2017

În cazul în care aveți nevoie de suportul consultativ/metodologic în elaborarea propunerilor de proiecte, ne puteți contacta. Persoana de contact Marina Preteca-Neaga,

International Relations and Investments Attraction Service, Regional Development Agency Centre

 

Tel. fix: (+373) 268 26560
Fax.:    (+373) 268 22692
Tel. mob: (+373) 069835999

 

E-mail: marina.preteca@gmail.com
Skype: marina_preteca
Web: www.adrcentru.md

 

Vă dorim succese!