Mai aproape de oamenii din satul Zahoreni

Comentariile sunt închise pentru Mai aproape de oamenii din satul Zahoreni 65

Șefii serviciilor desconcentrate și descentralizate, în frunte cu Președintele Raionului Orhei au fost astăzi, 6 iulie 2017, mai aproape de oamenii din satul Zahoreni ! Întrunirea a fost găzduită de casa de cultură din sat, care era arhi-plină!
În cadrul acestei întrevederi, domnul Tudor Golub a relatat despre situația social politică din Republica Moldova, despre reformele prin care țara trece și despre acțiunile Consiliului Raional Orhei pe parcursul a ultimilor doi ani. Treptat, discursul domnului Președinte s-a axat pe situațiile care vizează doar satul Zahoreni și astfel s-a trecut la runda de întrebări – răspunsuri din partea cetățenilor către funcționarii prezenți. Au fost abordate teme pe diferite domenii, precum ar fi gazificarea unor case de locuit, calitatea apei din localitate, situații cadastrale și din domeniul funciar. Toate întrebările au avut răspuns atît de la specialiștii de profil, dar și unele precizări din partea domnului procuror șef, a cărui replici erau bine venite și au adus speranță că nu sunt lăsați neauziți.
Domnul Președinte, Tudor Golub, a asigurat toți cetățenii că va urma încă o ședință în aceleeași componență pentru ca fiecare șef avizat astăzi să poată raporta cum s-au soluționat situațiile care necesită mai mult timp.