START – Școala de Vară „AteSTAT Civic”

Comentariile sunt închise pentru START – Școala de Vară „AteSTAT Civic” 74

Începând cu ziua de 9 august 2017 s-a dat startul Școlii de Vară „AteSTAT Civic”. Astfel, circa 100 de tineri din 17 raioane ale țării vor fi instruiți privind înțelegerea mecanismelor de funcționare a unui stat și vor avea roluri de cetățeni, antreprenori și oameni ai statului.

Cu această ocazie, astăzi, 10 august 2017, tinerii au fost salutați de viceministrul Tineretului și Sportului, dl Pavel Ianeț, președintele raionului Orhei, dl Tudor Golub și șeful Serviciului Tineret și Sport, dl Victor German. Oficialii au încurajat participanții de a se implica la maxim în activitățile de cunoaștere și atelierele ce se vor desfășura.

În perioada 9-18 august tinerii vor avea posibilitatea să-și descopere noi abilități în domeniul juridic, antreprenorial și economic, să-și formeze noi deprinderi și să lucreze asupra unor strategii ce le vor aplica și în viața reală.

Proiectul „AteSTAT Civic” este implementat de Agenţia de Dezvoltare Rurală – Centru, în parteneriat cu Consiliul Raional al Tinerilor din Orhei, Consiliul Raional Orhei, Serviciul Tineret şi Sport, Centrul de Tineret Orhei cu suportul financiar oferit de către Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova în cadrul Programului de Granturi 2017.