Sportul este viață!

Comentariile sunt închise pentru Sportul este viață! 81

Tinerii sportivi din cadrul Clubului de Luptă Națională Voievod din Orhei „MAXIMUS”  se pot bucura și pot practica acum antrenamentele în condiții mai bune.  Astăzi, 04 septembrie curent, în incinta LT „Ion Luca Caragiale”, a fost inaugurată sala sportivă VOIEVOD.

Oleg Sclifos, antrenor principal al Clubului de Luptă Națională Voievod din Orhei „MAXIMUS” a ținut să mulțumească președintelui raionului Orhei, dlui Tudor Golub, pentru susținere, implicare și receptivitatea de care a dat  dovadă în renovarea sălii.

Printre persoanele implicate în realizarea acestui proiect au fost menționați și viceprimarul de Orhei, Valerian Cristea, șeful Serviciului Tinertet și Sport, Victor Gherman, directorul LT„Ion Luca caragiale”, Maria Chișlaru, directorul SRL „Orhei-Gaz”, Oleg Vasilcan, directorul SA „Orhei-Vit”, Semion Mudrea, președintele Federației de Luptă Națională „VOIEVOD”, Nicolae Pascaru.

Este de menționat că, de antrenamente în Clubul de Luptă Națională Voievod din Orhei „MAXIMUS”  vor beneficia peste 150 copii.