Pregătiri strategice în ajunul sezonului rece

Comentariile sunt închise pentru Pregătiri strategice în ajunul sezonului rece 38

Astăzi, 10 noiembrie 2017, în incinta sălii de ședințe a Consiliului Raional Orhei, s-a desfășurat ședința Comisiei pentru Situații Excepționale. Tema discuției a fost una actuală care a vizat verificarea nivelului de pregătire al Serviciilor protecției civile ale raionului pentru prevenirea și lichidarea unor posibile situații excepționale caracteristice condițiilor perioadei reci a anului.

De asemenea, s-a menționat despre importanța măsurilor de profilaxie antiincendiară în instituțiile de menire socială, dar și în sectorul locativ. O atenție sporită s-a acordat instituțiilor publice predestinate copiilor, bătrânilor, persoanelor fără adăpost, dar și instituțiilor medicale.
Tudor Golub, președintele raionului Orhei și totodată președintele Comisiei pentru Situații Excepționale, în urma audierii rapoartelor din partea persoanelor responsabile de prevenire și implicare în situațile excepționale, a menționat că Consiliul Raional Orhei va crea condițiile necesare pentru ca orice situație să fie anihilată sau prevenită în timpul cel mai operativ.