Steluțele luptătoare se nasc la Orhei !

Comentariile sunt închise pentru Steluțele luptătoare se nasc la Orhei ! 83

În ziua de 2 decembrie curent, Gimnaziul „Grigore Vieru” din Orhei a găzduit Turneul „Cupa Președintelui Raionului Orhei la Luptele Greco Romane” ediția 2017.

La ceremonia de deschidere cu un mesaj de felicitare pentru toți participanții au fost prezenți: Tudor Golub, președintele Raionului Orhei, Victor Gherman, șef Serviciul Tineret și Sport, Vitalie Patraș, directorul Școlii Raionalr de Sport și antrenorii ai artelor marțiale.

Tudor Golub în mesajul său a ținut să menționeze: „Este o onoare pentru noi, cei din raionul Orhei să investim în activitățile sportive. Astfel de investiții sunt de durată și aceasta o dovedesc campionii orheieni în competițiile Naționale ba chiar Mondiale. Astăzi sunt sigur că toți vor fi învingători, iar printre dumneavoastră sunt și cei mai buni”

Peste 150 de sportivi din raioanele Orhei, Florești, Căușeni, municipiul Chișinău, Tiraspol și din Botoșani, România și-au demonstrat măiestria în ringul de lupte. După ore lungi de luptă cei mai buni au fost premiați cu medalii și diplome de grad, iar cupa fiind obținută și de această dată de Orheieni.