Gala Voluntarilor 2017

Comentariile sunt închise pentru Gala Voluntarilor 2017 174

Cei mai activi VOLUNTARI din Raionul Orhei au fost premiați astăzi, 13 decembrie 2017, în cadrul evenimentului Gala Voluntarilor. Aflată la cea de-a V-a Ediție eforturile tinerilor activiști au fost apreciate nu doar la nivel raional, dar și național.

Orheianca, Rodica Caimac, premianta anului 2017 la două categorii: Activism Civic locul I și Voluntarul Anului locul II la nivel de Republică, a avut importanta misiune de a oficializa deschiderea evenimentului și de a încuraja pe cei care fac primii pași.

În aceeași ordine de idei, Corina Erhan, directorul Centrului de Tineret Orhei, a înmânat Diplome de merit celor care s-au implicat și au contribuit în dezvoltarea comunității având un Debut Reușit.

Printre oaspeții de onoare, dar fiind și parteneri în dezvoltarea activităților de tineret, au fost prezenți președintele Raionului Orhei, Tudor Golub, și șeful Serviciului Tineret și Sport, Victor Gherman.

Domnul președinte a apreciat tinerii activi la categoria „Voluntarii anului 2017” cu Diplome de merit și premii financiare, iar la final, împreună cu toți cei prezenți, au lăsat mesaje pentru cei care vor urma această cale de Voluntariat pentru anul 2018.