Ziua ușilor deschise în Inspectoratul de Poliție

Comentariile sunt închise pentru Ziua ușilor deschise în Inspectoratul de Poliție 115

În contextul aniversării a celor 27 de ani de la formarea Poliției Republicii Moldova, Inspectoratul de Poliție Orhei a organizat „Ziua ușilor deschise”. Astăzi, 16 decembrie 2017, efectivul Inspectoratului de Poliție, condus de Vasile Adașan – comisar șef, au familiarizat oaspeții prezenți cu rigorile meseriei  de  polițist.

La eveniment au fost prezenți: Petru Știrbate, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Tudor Golub, președintele Raionului Orhei, Ion Racu, șef DGASPF, Silvia Mustovici, șef DGE, primarii satelor/comunilor din raion, elevi, tineri activi ai societății, profesori și veterani de război.

Evenimentul a inclus expoziții de armament și mijloace speciale cu care este dotată poliția, exponate ce țin de istoria militară, vizita birourilor șefilor de secții, inclusiv a comisarului șef. Un moment mai special pentru cei prezenți a fost pregătit de brigada de poliție cu destinație specială „Fulger”, care au demonstrat elemente de luptă corp la corp.

Pe lângă acestea colaboratorii de poliție au pregătit câteva prezentări ce au inclus activitatea desfășurată pe parcursul anului la capitolele: „Supraveghere de vecinătate”, Delicvența juvenilă”, „Dialog cu Comunitate”, „Acte de caritate”, Campanii de informare” ș.a.

Domnul președinte Tudor  Golub, a ținut să mulțumească întreg efectivului pentru profesionalismul de care dau dovadă în activitatea zilnică și sacrificiul care îl fac întru îmbunătățirea calitatea vieții fiecărui membru al comunității.