Cu noi forțe – în ședință!

Comentariile sunt închise pentru Cu noi forțe – în ședință! 178

Astăzi, 9 februarie 2018, Consiliul Raional Orhei s-a întrunit în ședință extraordinară. Conform ordinei de zi au fost examinate 18 proiecte de decizii.

Printre subiectele aprobate în ședința de astăzi sunt: repartizarea mijloacelor financiare din componenta raională pentru instituțiile de învățământ, aprobarea raportului de activitate a Direcției Generale Educație în  perioada septembrie 2016 – anul 2017 și a raportului de activitate a Secției Agricultură și Alimentație în anul 2017, alocarea mijloacelor financiare în scopul susținerii și promovării sportului printre tinerii din raion ș.a.

În aceeași ordine de idei, s-a aprobat și decizia cu privire la alocarea mijloacelor financiare pentru acoperirea cheltuielilor ce țin de procurarea polițelor de asigurarea obligatorie de asistență medicală pentru persoane fizice fără adăpost și persoane fizice neangajate și neasigurate.

Proiectul de decizie cu referire la alegerea în funcție a vicepreședintelui raionului a generat mai multe discuții, iar după consultările consilierilor în timpul pauzei proiectul de decizie a devenit caduc. Astfel, subiectul dat rămâne să fie discutat la următoarea ședință a Consiliului Raional Orhei.