Din inimă, cu drag!

Comentariile sunt închise pentru Din inimă, cu drag! 53

 

În ajun de 8 martie „Ziua Internațională a Femeii”, Tudor Golub, președintele Raionului Orhei a felicitat toate Doamnele și Domnișoarele care au pășit pragul Consiliului Raional Orhei la prima oră a zilei de astăzi.

În această lume de zbucium plină sunt toate trecătoare, numai FEMEIA este pururi veșnică! Ea a fost și mereu rămâne să fie viață pentru cel ce-l naște, arde ca Lumânarea pentru cel ce-l crește, ea continue neâncetatul Izvor de inspirație sonoră în această imensitate.

Tot ce se mișcă în această eternitate este grație FEMEII, doar Ea este cuvântul ce naște Lumină și Vis. A venera FEMEIA înseamnă a simți mereu în suflet Soare și Primăvară, Taină și Mister, Ploaie și Flori… Ea aduce culoare și continuitate vieții noastre. Îmi exprim toată admirația și respectul pentru dăruirea de sine, înțelegerea, sensibilitatea, tandrețea, infinitul valorii și dimensiunea rostului Femeii pe acest Pământ. Fie, ca gândurile luminoase să Vă însoțească mereu, să Vă trăiți viața în armonia bunăvoinței și fericirii ca nesfârșita primăvară.

Vă urez, distinse Doamne, sore-n suflet și-n inimă, fericire și împlinire deplină și, tot ce este pur și luminos să acceptați cu multă tandrețe și primăvară nouă. Fie, ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spirituț acestei Zile Zile de 8 Martie, plină de femenitate, zâmbete și căldură spirituală, să Vă însoțească mereu și pretutindeni.

Cu  respect,

Președintele Raionului Orhei

Tudor Golub