Ora Guvernului

Comentariile sunt închise pentru Ora Guvernului 82

În conformitate cu orarul deplasării membrilor Guvernului în teritoriu astăzi, 18 mai 2018, în raionul Orhei, s-a desfășurat vizita de lucru a Secretarului de Stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, dna  Alisa Pîrlog.

Oficialul a susținut o întâlnire cu șeful Oficiului Teritorial al Cancelariei de Stat, Vasile Costin, vicepreședintele raionului, Ilie Rabii specialiştii consiliului raional, reprezentanţii serviciilor desconcentrate în teritoriu şi agenţi economici din agricultură. În luarea sa de cuvânt dna Alisa Pîrlog, a informat publicul despre politicile în domeniul agriculturii, realizările Ministerului după reorganizare, programele de dezvoltare şi promovare accesibile la moment.

De asemenea, au fost elucidate aspecte privind necesitatea evitării acţiunilor declarative în favoarea unei reale schimbări în producerea de produse ecologice, dezvoltarea sectorului zootehnic şi a sectorului producerii a produselor cu valoare adăugată, importanţa respectării asolamentului, necesitatea dezvoltării agriculturii pe baze ştiinţifice.

Ședința a încheiat cu sesiunea de întrebări – răspunsuri.