Naționalătăți multe – tradiții comune!

Comentariile sunt închise pentru Naționalătăți multe – tradiții comune! 44

De Duminica Mare, în mai multe localități al Raionului Orhei se sărbătorește Hramul Satului! Una dintre aceste localități este satul Donici. Colectivele artistice din localitate, susținute de interpreta Aura, au creat o atmosferă de neuitat pentru oaspeții, dar și pentru băștinașii satului. „Jocul” s-a desfășurat în apropierea casei-muzeu Alexandru Donici, astfel confirmând încă odată că comunitatea ține foarte mult la tradiții, dar și la oamenii care au dus faima satului în toată lumea!
La eveniment a fost prezent Președintele Raionului Orhei, dl Tudor Golub – care a mulțumit primarului localității d-lui Sergiu Guzun pentru invitație, dar și pentru munca depusă întru dezvoltarea potențialului cultural-uman din comuna care o administrează! Totodată, domnul Președionte a ținut să adreseze cele mai sincere felicitări celor prezenți cu Marea Sărbătoare, urând tuturor bunăstare, pace și realizări frumoase în comunitatea din care fac parte!

O altă localitate care a sărbătorit Hramul localității de Duminica Mare este satul Ivancea! Primăria din localitate a organizat în centrul satului un concert la care au evoluat colectivele artistice din comună, dar și alți artiști invitați cu aceast prilej.