De azi Dragon Boat și la Orhei

Comentariile sunt închise pentru De azi Dragon Boat și la Orhei 204

Bucurie mare pentru elevii Școlii Sportiv Raionale. SE Bordnetze SRL, unul dintre cei mai importanți producători de cablaje auto din Republica Moldova cu sediul în municipiul Orhei, a procurat  și livrat o barcă nouă clasa Dragon E12.

În aplauze și emoții de recunoștință elevii școlii sportive și-au întâlnit astăzi, 29 mai 2018, oamenii care au contribuit la împlinirea acestui vis și anume: Igor Corman,  directorul Companiei SE Bordnetze SRL, Tudor Golub, președintele Raionului Orhei,  Eduard Caramov, președintele Federației Sportive Naționale de Dragon Boat, Victor Gherman, șeful  Serviciului Tineret și Sport, Vitalie Patraș, directorul ȘSR și Nicolae Gondiu, antrenor la proba de caiac canoe.

„SE Bordnetze SRL a răspuns cu mare drag apelului Federației Sportive Naționale de Dragon Boat privind achiziționarea bărcii clasa Dragon E12. Suntem convinși că, acum, când sportivii vor avea acces la echipament modern, se va majora numărul de doritori de a practica proba de caiac-canoe și ca urmare va crește numărul de medaliști și titulari ai Campionatelor Europene și Mondiale” a relatat Igor Corman, directorul SE Bordnetze SRL.

În discursul său, Tudor Golub, președintele raionului Orhei, a mulțumit Companiei SE Bordnetze SRL pentru receptivitatea de care a dat dovadă în realizarea acestui vis, iar antrenorilor le-a dorit noi realizări la noua probă sportivă.

După mesajele de felicitare și inaugurarea bărcii, sub sunetul tobelor, sportivii împreună cu oaspeții au testat noua barcă pe lacul orășenesc.