Ultimul sunet, clopoţelul vacanţei mari !

Comentariile sunt închise pentru Ultimul sunet, clopoţelul vacanţei mari ! 155

Careuri solemne dedicate ultimului sunet de clopoțel au fost astăzi marcate în toate Instituțiile de Învățământ din raionul Orhei. În cadrul manifestaţiilor prilejuite de sfârşirea anului de studii au participat, pe lângă profesori, părinţi şi elevi, conducerea raionului Orhei  și funcţionari publici.

Tudor Golub, președintele Raionului Orhei, în acest an, a fost alături de elevii Gimnaziului „Tamara Ciobanu” din comuna Berezlogi. După cuvântul de salut din partea directorului instituției și intonarea Imnului de Stat al Republicii Moldova, domnul președinte le-a urat absolvenților succese la examene, iar elevilor care mai rămân în şcoală le-a dorit perseverenţă în anii de şcoală ce au mai rămas, dragoste pentru carte, apreciere pentru părinţi şi respect pentru profesori.

În cadrul activităţilor elevii au prezentat programe festive, în care i-au felicitat pe ceilalţi colegi ai lor, au mulţumit profesorilor şi părinţilor, au recitat poezii, au dansat, au cântat și au dăruit florile recunoștințelor.

În cele din urmă, careul solemn a fost încheiat cu ultimul sunet al clopoţelului pentru acest an.