Explozie de culoare şi zâmbete de copii

Comentariile sunt închise pentru Explozie de culoare şi zâmbete de copii 90

De Ziua Internațională a Copilului toate localitățile din raionul Orhei au pregătit cele mai deosebite distracții pentru cei mici. Și copilașii din satul Hîjdieni, comuna Berezlogi, au avut o sărbătoare pe cinste.

Muzica și voia bună au răsunat de dimineață în curtea Bibliotecii Publice a satului Hîjdieni.  De ziua lor, cei mici au cântat, au dansat, au participat la concursuri cu clovnul și au mâncat înghețată.

Prezent la sărbătoare, președintele raionului Orhei, domnul Tudor Golub, în mesajul său a menționat: „Nimic nu poate egala bucuria oferită de zâmbetele copiilor noştri şi dragostea lor sinceră. Este datoria noastră, a adulţilor, să ne asigurăm că generaţiile următoare se dezvoltă în armonie şi în siguranţă pentru că sunt cea mai valoroasă resursă a societăţii. La mulţi ani, copiilor!”

Explozia de culoare şi zâmbetele de copii au creat o atmosferă pe măsură și pentru părinții acestora. Pe final organizatorii (primăria com. Berezlogi și BP, s. Hîjdieni) au pregătit și cadouri pentru toți cei prezenți.