În vizorul Președintelui comuna Chiperceni

Comentariile sunt închise pentru În vizorul Președintelui comuna Chiperceni 160

În după amiaza zilei de astăzi, 12 iunie 2018, în vizorul președintelui raionului Orhei, au fost instituțiile publice din comuna Chiperceni. Însoțit de primarul comunei, domnul Ion Voloșciuc, au fost inspectate lucrările finanțate de Consiliul Raional Orhei.

Acest exercițiu s-a afirmat ca unul necesar în urma lucrărilor efectuate la Casa de Cultură, din comună, care nu corespundeau normele de calitate și au fost remediate datorită implicării prompte a domnului Tudor Golub. Menționăm că, resurse financiare pentru aceste lucrări, au fost alocate, inclusiv și din bugetul Consiliului Raional Orhei.

În vizorul președintelui, astăzi, a fost și Gimnaziul Voroteț, unde Consiliului Raional Orhei a alocat în anul curent 140 mii lei pentru acoperirea cheltuielilor privind reparația rețelelor electrice interioare și 500 mii lei pentru reparația capitală a acoperișului.

Pe lângă  toate acestea, este de menționat că, în perioada următoare locuitorii comunii Chiperceni și în special tinerii se vor bucura de un nou stadion de mini fotbal de ultimă generație.