În vizorul preşedintelui – comuna Bieşti

Comentariile sunt închise pentru În vizorul preşedintelui – comuna Bieşti 182

În scopul identificării problemelor cu care se confruntă cetățenii din raion, președintele raionului Orhei, Tudor Golub, s-a aflat astăzi, 14 iunie 2018, în vizită de lucru în comuna Bieşti. Însoţit de primarul comunei Bieşti, Ion Vlas, au vizitat toate instituţiile publice din localitate.

În vizorul Președintelui au fost: starea drumurilor locale, condițiile de întreținere a copiilor în instituțiile preșcolare, condițiile create pentru elevii gimnaziului din localitate, deservirea pacienţilor la punctul medical, dezvoltarea domeniului cultural ş.a.

Este îmbucurător faptul că, comuna Bieşti se bucură de condiţii bune, ceea ce nu putem spun despre condiţiile de deservire a pacienţilor în unicul Oficiu Medical, care se află în satul Cigoreni. În acest sens, domnul preşedinte, a asigurat angajaţii că, împreună cu domnul primar vor identifica soluţii pentru rezolvarea acestei probleme.

În cadrul acestei vizite directorii instituţiilor s-au arătat deschiși și au profitat de moment pentru a se împărtăși cu lucrurile frumoase pe care reușesc să le realizeze dar și cu necesităţile ce se impun a fi soluţionate cu eforturi comune.