Lucrările sunt în toi !

Comentariile sunt închise pentru Lucrările sunt în toi ! 45

Toate drumurile duc spre Raionul Orhei! Așa se crează impresia cînd treci dintr-un sat în altul și vezi cum în fiecare comună se desfășoară lucrările de reabilitare/reparare sau asfaltare a drumurilor locale și regionale. Fie prin Programul „Drumuri Bune pentru Moldova” sau din fondul rutier local, toți Primarii din localitățile raionului Orhei sunt mulțumiți de schimbările frumoase care se produc în ultima perioadă. Primarul comunei Pohrebeni, dl Veaceslav Godoroja, însoțit de activistul local dl Cojocaru Vasile, inspectînd mersul lucrărilor din satul Izvoare, com Pohrebeni, s-a arătat mulțumit de calitatea lucrărilor care se efectuează și abia așteaptă să înceapă lucrările și în satul Șercani din aceeași comună. Alți primari, precum ar fi dl. Ion Ionașcu, primarul comunei Ciocîlteni – postează pe rețelile de socializare fotografii în regim online și mesaje pline de emoții pozitive.
Cetățenii raionului Orhei se bucură de schimbările care se produc și asta încurajează atît reprezentanții Administrațiilor Publice Locale, cît și muncitorii care se dedică cu sîrguință să se încadreze în termenii care și i-au propus și să meargă la umătoarele obiecte pentru a construi „Drumuri Bune” celor care încă le așteaptă!
Consiliul Raional Orhei apreciază munca tuturor oamenilor implicați în lucrările de reabilitare a drumurilor din raionul Orhei, dar și a cetățenilor din satele și comunele raionului care sunt foarte receptivi și oferă adăpost mașinilor de mare tonaj, tehnicii speciale de turnat asfalt sau oricare altă formă de voluntariat! Iarăși se demonstrează că: „Împreună Suntem Mai Puternici!”