Tineri şi activi la AteStat Civic

Comentariile sunt închise pentru Tineri şi activi la AteStat Civic 58

Şcoala de vară „AteSTAT Civic” a întrunit și în acest an – cei mai activi tineri din 15 localităţi ale raionului Orhei. Timp de 5 zile tinerii vor fi instruiți prin metode mai puțin tradiționale unei „școli clasice” privind poziționarea sa în societate, liderism, activism civic și nu doar.
Implicarea acestora, de fiecare dată este apreciată şi susţinută de conducerea raionului atât cu cuvinte de laudă cât şi cu resurse financiare. Astăzi, 19 august 2018, la deschiderea oficială a şcolii de vară, cu un mesaj de salut şi încurajare pentru cei implicaţi, au fost prezenţi: Tudor Golub, preşedintele raionului Orhei, Victor Gherman, şef Serviciul Tineret şi Sport, Oxana Muntean, șef Secție Relații cu Publicul din cadrul Consiliului Raional Orhei şi Liliana Cicală, directorul Centrului de Tineret Orhei. Oaspeţii au încurajat participanții de a se implica la maxim în activitățile de cunoaștere și atelierele ce se vor desfășura.
Pe parcursul perioadei de instruire, tinerii vor avea posibilitatea să-și descopere noi abilități în domeniul juridic, antreprenorial și economic, să-și formeze noi deprinderi de Lideri și să lucreze asupra unor strategii ce le vor aplica și în viața reală.