Primul sunet de clopoțel

Comentariile sunt închise pentru Primul sunet de clopoțel 55

Astăzi, 3 septembrie 2018, în toate instituțiile de învățământ din țară a sunat primul clopoțel. Cu această ocazie conducerea raionului Orhei, consilierii raionali, șefii de secții / direcții din cadrul Consiliului Raional Orhei au fost prezenți la careul solemn dedicat primului sunet.

Elevii Gimnaziului Piatra, au fost salutați de Tudor Golub, președintele raionului Orhei, care i-a felicitat pe copii cu ocazia începerii noului an școlar și și-a exprimat speranța că, în pofida tuturor provocărilor, vor obține performanțe la studii.

În aceeași ordine de idei, doamna director Larisa Melnic, a felicita școlarii cu începerea anului de învățământ și a ținut să mulțumească Consiliului Raional Orhei, pentru investițiile efectuate în crearea condițiilor mai bune. Menționăm că, cu suportul Consiliul Raional Orhei s-a reparat acoperișul Gimnaziului și  se efectuează lucrări de reparație a blocurilor sanitare din instituție.

După cuvintele de felicitare a oaspeților prezenți, elevii de la mic la mare au fost cuprinşi de universul şcolar cu un recital de poezii şi cântece dedicate Zilei cunoștințelor.