Cele mai importante evenimente discutate în ședința operativă

Comentariile sunt închise pentru Cele mai importante evenimente discutate în ședința operativă 61

În debutul ședinței operative de astăzi, președintele raionului, Tudor Golub, a atras atenția asupra evenimentelor, care urmează să se desfășoare pe parcursul lunii septembrie.

Subiectul de bază al ședinței la constituit pregătirea Ședinței Ordinare a Consiliului Raional Orhei și elaborarea Proiectului de Buget pentru anul 2019.

Șefa Direcției Generale Educație, Silvia Mustovici a informat despre principalele aspect ale noului an școlar, desfășurarea procesului educațional și alimentația copiilor din clasele I-IV. Totodată a intervenit cu rugămintea de a asigurarea cu transport cadrele didactice ce predau în filialele instituțiilor de învățământ.

Un alt subiect important a ținut de organizarea evenimentelor la nivel raional. Urmează ca pe data de 11 septembrie să se desfășoare ședința privind asigurarea ordinei de drept și lupta împotriva corupției, cu participarea factorilor de decizie din raionul Orhei.

În aceeași ordine de idei, urmează ca pe parcursul lunii septembrie să se desfășoare Festivalul Etniilor și Festivalul Fanfarelor, organizate de Secția Cultură, Turneul raional la fotbal „Cupa Guvernului”, organizat de Serviciul Tineret și Sport și Ziua Națională a Vinului, organizată de Secția Agricultură și Alimentație.

La finele ședinței, domnul președinte a solicitat implicare la maxim a fiecărei subdiviziuni în desfășurarea evenimentelor menționate mai sus.