Ziua Națională a Vinului – Ediția 2018

Comentariile sunt închise pentru Ziua Națională a Vinului – Ediția 2018 43

Pentru cei care nu cunosc: Ziua Națională a Vinului în Republica Moldova a luat naștere în Raionul Orhei. Ideea a fost preluată de către ex președintele raionului Orhei, dl Andrei Globa și consilierii raionali din acele vremuri.
Anul acesta, în 2018, raionul Orhei sărbătorește a nouăsprezecea ediție, cu două ediții înaintea întregii Republici. Din acest motiv – ne simțim și mai responsabili atunci când organizăm acest eveniment. Chiar dacă fiecare sărbătoare organizată presupune niște investiții, acestea se fac cu scopul de a atrage alte resurse financiare – fie direct gestionate de către Consiliul Raional Orhei, fie pentru agenții economici, micii antreprenori sau grupuri de inițiativă din raionul Orhei.
Tudor Golub, Președintele Raionului Orhei, aduce sincere mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în organizarea și buna desfășurare a evenimentului. An de an se încearcă ceva nou, se atrag noi participanți, cresc numărul delegațiilor internaționale, se invită artiști de valoare, s-a încercat și schimbarea locației, toate acestea se fac pentru comoditatea cetățenilor, pentru comoditatea oaspeților de onoare și nu în ultimul rând, pentru a da în continuu un suflu nou sărbătorii care a devenit Națională anume datorită faptului că Orheienii mereu au vrut să fie în fruntea țării !
Din mesajele delegaților internaționali, raionul Orhei este plin de culori, gusturi, arome, oameni buni, vin gustos, tradiții și nu în ultimul rând omenie!
Mândriți-vă că sunteți orheieni, mândriți-vă cu toate plusurile și minusurile care le avem. Noi suntem apreciați, noi suntem stimați și de noi se vorbește doar de bine în toată lumea!
*Acest articol trebuia să fie unul puțin altfel, dar la inițiativa conducerii raionului Orhei, a fost lăsată ideeea de bază – Promovăm Oamenii, Promovăm Valorile și Promovăm Tradițiile!