Gest Prietenos din partea CMAC.

Comentariile sunt închise pentru Gest Prietenos din partea CMAC. 79

În urma ultimei vizite de documentare a Președintelui Raionului Orhei, dl Tudor Golub, în satul Step-Soci, angajații Primăriei în frunte cu primarul localității, domnul Mihai Băcioi au menționat una din problemele cu care se confruntă – lipsa mobilierului de lucru în sediul Primăriei. Mobilierul existent se află întro stare deplorabilă, iar dosarele acumulate cu greu le mai țin rafturile învechite de ani a dulapurilor existente.
Alocarea mijloacelor financiare se efectuează în urma ședințelor Consiliului Raional Orhei cu votul majoritar al Consilierilor Raionali, dar și bani pentru asemenea achiziții nu au fost prevăzuți. Soluția a venit din partea Centrului de Metrologie Aplicată și Certificare. Sentimente de bucurie și mulțumire se vedeau pe fețele angajaților primăriei Step-Soci când au văzut mobilierul donat la inițiativa domnului Igor Rusu – Directorul Centrului sus-menționat.
Cuvinte de mulțumire domnului Igor Rusu vin, de asemenea, și din partea domnului Mihail Băcioi – primarul com.Step Soci, dar și din partea domnului președinte – Tudor Golub.
Prietenul la nevoie se cunoaște, iar gestul de astăzi încă odată a demonstrat că Împreună Suntem Mai Puternici!