Ședință de lucru cu primarii

Comentariile sunt închise pentru Ședință de lucru cu primarii 106

Ședința de lucru cu primarii satelor/comunelor din raionul Orhei, desfășurată astăzi, 30 noiembrie curent, a avut drept scop totalizarea unor lucrări de nivel raional și trasarea obiectivelor pentru următoarea perioadă de activitate.

Tudor Golub, președintele raionului Orhei, a trasat pentru ordinea de zi subiectele: planificarea activităților pentru săptămâna viitoare, aspectele ce țin de închiderea anului bugetar 2018 și recepționarea lucrărilor de reparație a porțiunilor de drum reparate prin Programul „Drumuri Bune pentru Moldova”.

Galina Colun, șef Direcție Generală Finanțe a vociferat principalele aspecte cu referire la termenele limită de finanțare în 2018, provocările din noul sistem de salarizare unitar începând din 1 decembrie și consultările publice la deciziile de buget pentru anul 2019.

În aceeași ordine de idei, Valeriu Cotruță, reprezentantul Administrației de Stat a Drumurilor, a adus la cunoștință raportul de totalizare privind executarea lucrărilor de reparație a porțiunilor de drum din raionul Orhei reparate prin Programul „Drumuri Bune pentru Moldova”. Menționăm că, în cadrul Programului pentru raionul Orhei au fost valorificați 76 mln lei.