Prietenul la nevoie se cunoaște!

Comentariile sunt închise pentru Prietenul la nevoie se cunoaște! 28

Consiliul Raional Orhei aduce muțumiri organizației Stichting Sociaal-Sedische Hulpverlening aan Oost- Europa Meerseen (SMHO Olanda) și Child Care Moldova pentru acordarea lotului umanitar, raionului Orhei.
Echipamentul a fost donat Spitalului Raional Orhei: paturi cu saltele, pături, scaune hidraulice medicale, cărucioare pentru transportarea pacienților, cărucioare pentru transportare mărfuri, scaune pentru cabine de duș, dulapuri, mese, clătitor pentru haine, aparate pentru măsurarea tensiunii arteriale – care vin să suplineze sau să înlocuiască echipamentul învechit sau chiar lipsa acestuia.
De asemenea 18 primării au primit clătitor pentru haine, precum și îmbrăcăminte, iar trei instituții de învățământ au primit instrumente muzicale și alte articole.
Acestă donație a fost posibilă datorită unei vizite de studiu în primăriile raionului Orhei, din luna Octombrie 2018, a partenerului nostru fidel Zbigli Marcela – reprezentant Child Care Moldova – la invitația domnului Tudor Golub Președintele Raionului Orhei.