Biblioteca mai atractivă pentru cei mici!

Comentariile sunt închise pentru Biblioteca mai atractivă pentru cei mici! 63

Biblioteca este locul care ne păstrează amintirile, ne delectează sufletele și ne farmecă cu mulțimea de tezaure ce așteaptă fără răgaz răsfoite.
Un loc foarte important pentru copii care a devenit remediu pentru minte, iar cărțile – remediu pentru suflet este și biblioteca pentru copii ”Ion Creangă”, m. Orhei, condusă cu mare măiestrie de Dna Lucia Brehoi, directorul instituției.
Astăzi 24 ianuarie 2019, am făcut cunoștință cu succesele ultimelor proiecte care au fost realizate datorită investițiilor de către Consiliul Raional Orhei, Corpul Păcii în Moldova cât și a programului Novateca. Printre lucrările efectuate se enumeră schimbarea acoperișului, a ferestrelor, dar și reparația blocului sanitar din cadrul bibliotecii.

Prezenți la eveniment cu mesaje de felicitare au fost oaspeții : Dl Tudor Golub, Președintele r. Orhei (actualmente suspendat), Iurie Siloci, Vicepreședintele raionului, Elena Guler, Șef Secție Cultură, Aliona Nartea, șef adjunct Direcția Generală Educație C.R, Ludmila Botnariuc, secretar-administrativ C.R, Ţugui Stepanida, director BPR ”A.Donici”, Lidia Sitaru,metodist, Maria Gonța, reprezentant Novateca, Tatiana Croitor, serviciul de asistență psihopedagogică.
Cu cântece și poezii despre lumea magică a cărților au evoluat copiii din grupa ”Iepurașii”, grădinița ”Clopoțel”, clasa I a gimnaziului ”Mihai ”Eminescu”, m. Orhei și Dumitru Zabalotnii.
Ne bucură faptul că au fost create condiții oportune pentru persoanele cu nevoi speciale, pentru renovarea geamurilor , aripa stângă a bibliotecii, acoperișul și pentru deschiderea unui grup sanitar.
Vă dorim tuturor ca să obțineți cheia succesului pierzându-vă cât mai des în lumea cărților, căci doar așa ve-ți sorbi nectarul cunoștințelor.

Specialist Secția Cultură

Daniela Olari