Pământul așteaptă!

Comentariile sunt închise pentru Pământul așteaptă! 15

Agricultorii sunt la ultima sută de metri înainte de a reîncepe lucrările propriuzise în câmpuri, iar Secția Agricultură și Alimentație din cadrul Consiliului Raional Orhei, sub conducerea domnului Anatolie Iațișin – le vine în ajutor!
La data de 14 februarie 2019, cei „îndrăgostiți” de domeniul agrar au fost întruniți în cadrul unui seminar organizat de către Secția raională Agricultură și Alimentație. Agenții economici, producătorii agricoli s-au întâlnit cu furnizorii/realizatorii de semințe, material săditor, tehnică, mașini agricole și produse de uz fito-sanitar.
Ilie Rabii, vicepreședintele raionului Orhei, a menționat importanța unei abordări constructive a lucrului care se efectuează. Dumnealui nu a chemat producătorii la o economie de stil comunist, dar totuși i-a îndemânat să țină cont atât de cererile pieții cât și de prognozele economiștilor, meteorologilor și a altor experți care vin să sprijine producătorii agricoli.
Cei prezenți la eveniment au rămas mulțumiți de seminarul organizat și și-au manifestat dorința de a mai participa la asemenea întruniri, fie sub formă de seminare teoretice, mese rotunde sau seminare practice cu caracter instructiv.