În ritm de Dans!

Comentariile sunt închise pentru În ritm de Dans! 17

Pentru unii sală de nunți, pentru alții sală de conferințe, dar cei de la „Tiumf Plus” au mers mai departe!!!!
Astăzi, 06 aprilie 2019, în incinta complexului Ellada, s-a desfășurat Concursul Republican la Dans Sportiv – organizat anual de către Clubul de Dans Sportiv „Triumf Plus” în parteneriat cu Serviciul Tineret și Sport din cadrul Consiliului Raional Orhei. Organizatorii, participanții și părinții acestora, s-au arătat mulțumiți de noua locație și au apreciat pozitiv buna organizare și desfășurare a evenimentului, devenit tradițional pentru raionul Orhei!
Șeful Serviciului Tineret și Sport din cadrul Consiliului Raional Orhei, dl Victor Gherman, în cuvântul său de salut, a menționat că Consiliul Raional Orhei, în frunte cu domnul Tudor Golub, Președintele Raionului Orhei, depun maxim efort ca inițiativele frumoase să fie promovate, dar și susținute!
Pentru susținere și încurajare, Administrația Clubului de Dans-Sportiv „Triumf Plus” a transmis o Diplomă de Recunoștină domnului Tudor Golub din numele tuturor celor care apreciază munca dumnealui depusă în dezvoltarea domeniului de Cultură, Tineret și Sport!

 

Marin Mihailov,

specialist principal,

Secția Relații cu Publicul