Consiliul Raional Orhei continuă să-și onoreze obligațiile față de cetățenii raionului

Comentariile sunt închise pentru Consiliul Raional Orhei continuă să-și onoreze obligațiile față de cetățenii raionului 26

Vineri, 5 iulie 2019, în satul Mălăiești, r-nul Orhei, a avut loc evenimentul de inaugurare a unei porțiuni de drum nou renovat.

La deschiderea oficială a drumului au fost prezenți, președintele raionului Orhei, dl Ion Frunze, primarul de Mălăiești, dnul Ilie Vîrtosu, reprezentanți ai administrației publice locale, precum și locuitori ai satului.

În cuvântul de salut către cetățenii care s-au adunat pentru a participa la ceremonia de inaugurare, dl Președinte a menționat că va depune maxim efort și în continuare pentru a identifica resurse financiare necesare pentru ca raionul Orhei să dispună de o infrastructură modernă și reabilitată la nivelul comunităților similare europene. ”Dacă drumurile sunt asemănate cu artere, atunci trebuie de conștientizat că fiecare sătuc, fiecare comună, face parte dintr-un organism mare numit Raionul Orhei. Reabilitarea infrastructurii rutiere este una din cele mai primordiale obiective în cazul în care ne-am propus dezvoltarea economică a regiunii, atragerea investitorilor și crearea locurilor de muncă. Anume acesta este scopul meu și sper să dăm o nouă viață localităților din raionul Orhei” a conchis oficialul.

Primarul comunei Mălăiești, dl Ilie Vîrtosu, a mulțumit Consiliului Raional Orhei pentru investiția oferită și susținerea continuă. La fel, a ținut să-i mulțumească și domnului Președinte, Ion Frunze, pentru atenția sporită care o acordă comunei Mălăiești.

Pentru reabilitarea drumului și asfaltarea acestuia, Consiliul Raional Orhei a investit circa 1 milion lei.