O nouă simbolistică pentru Raionul Orhei

Comentariile sunt închise pentru O nouă simbolistică pentru Raionul Orhei 261

Ședința ordinară a Consiliului Raional Orhei, desfășurată în prima parte a zilei de astăzi, 17 martie 2017, a cuprins pe ordinea de zi 25 de proiecte de decizii cu referire la: corelarea bugetului raional pentru anul 2017, alocarea mijloacelor financiare, modificări la bugetul raional pentru anul 2017, aprobarea Planului teritorial de acțiuni pentru realizarea Programului Național de promovare a sănătății pentru anii 2016-2020, situația din blocurile alimentare a instituțiilor de învățământ și asigurarea calității alimentelor achiziționate ș.a.

Este de menționat că Consiliul Raional Orhei vine în susținerea confortului cetățeanului investind mijloace financiare în renovarea secției anestezie și terapie intensivă și a blocului chirurgical din cadrul IMSP Spitalul Raional Orhei și construcția Oficiului Medicilor de Familie din satul Biești. De asemenea, Consiliul Raional Orhei vine în susținerea construcției și amenajării Centrului Social Cultural „Filantropia” – destinat persoanelor social vulnerabile și fără adăpost.

Pe lângă cele 25 proiecte de decizii de pe ordinea de zi au fost înaintate încă câteva chestiuni printre care și: aprobarea stemei și drapelului Raionului Orhei validată și de Comisia Națională de Heraldică a Republicii Moldova. Astfel, începând cu ziua de astăzi Raionul Orhei are o nouă simbolică care poate fi urmărită pe pagina oficială a Consiliului  Raional Orhei or.md .