12 mai – Ziua Internațională a Asistentului Medical

Mesajul de felicitare adresat de Președintele Raionului Orhei, Dinu Țurcanu, cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua Internațională a Asistentului Medical””

Anual, la data de 12 mai, întreaga comunitate sărbătorește Ziua Internațională a Asistentului Medical.

Cu prilejul acestei sărbători profesionale, Președintele Raionului Orhei, Dinu Țurcanu,  adresează cele mai sincere felicitări și urări de bine tuturor asistenților medicali din raionul Orhei, din Republica Moldova, dar și celor care în țări îndepărtate acordă sau au fost în situația de a acorda îngrijire medicală conaționalilor noștri.

„Dragi și dragele noastre Asistenți și Asistente Medicale, anume Dumneavoastră sunteți cei pe care îi numim „FRATE” sau „SORĂ” când nouă sau celor mai apropiați și dragi le este cel mai greu.

Din numele conducerii raionului Orhei, al fracțiunii parlamentare a Partidului Politic „ȘOR” și al echipei de Primari și aleși locali din satele și comunele raionului Orhei, vreau în primul rând să Vă mulțumesc pentru abnegația de care dați dovadă!

Cu prilejul sărbătorii Dvs. profesionale, ne exprimăm din numele întregii comunități toată recunoștința pentru munca care o depuneți cu devotament – indiferent de oră, condiții, localitate sau statutul social al pacientului!

Cunoaștem că asistentul medical rămâne un pilon de bază în sistemul sanitar și un partener de neînlocuit al medicului în realizarea actului medical. Este greu de imaginat un sistem sanitar fără de asistenți dedicați și profesioniști. În acest context, vă urăm de multă sănătate, forță în toate și recunoștința pe care chiar o meritați!

Aducem cele mai sincere urări de sănătate și familiilor care vă așteaptă din turele de noapte, care sunt mereu îngrijorați, dar și mândri de profesia pe care ați îmbrățișat-o și, în această ordine de ideii, reiterând -  Vă spunem încă odată marele nostru „MULȚUMESC” și tradiționalul „La mulți ani!” - scumpi și dragi Asistenți Medicali!

Cu deosebit Respect și Înaltă Recunoștință,

Dinu ȚURCANU
Președintele Raionului Orhei

Imagini Foto
Distribuie