20 de ani în Serviciul Divin - Preotul Paroh al Bisericii din satul Cihoreni felicitat de Episcopul de Orhei PS Siluan, Președintele Raionului Orhei, Dinu Țurcanu și Primarul comunei Biești, Grigore Sveclă

Astăzi, în Duminica a XXI-a după Rusalii, cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Mitropolit Vladimir, Sfânta Liturghie în parohia „Sfântul Arhanghel Mihail” din s. Cihoreni, r. Orhei a fost slujită de Prea Sfințitului Episcop de Orhei, Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove PS Siluan (Șalari).

Slujba de astăzi a fost prilejuită împlinirii a 20 de ani de slujire a Protoiereului Constantin Moisei, parohul Bisericii. 

La eveniment, în rândul enoriașilor au fost prezenți și Președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu, însoțit de Primarul comunei Biești, dl Grigore Svecla.

La Vohodul mic Protoiereul Constantin Moisei a fost decorat cu dreptul de a sluji Sfânta Liturghie cu Ușile Împărătești deschise până la Heruvic. Iar la finalul Serviciului divin, oficialii prezenți au adresat mesaje de felicitare Protoiereului Constantin Moisei, iar Prea Sfințitului Episcop de Orhei Siluan – mesaje de mulțumire pentru rugăciunile îndreptate zilnic spre forța cerească de a binecuvânta întreaga noastră comunitate și de a aduce liniște și pace, inclusiv fiecărui locuitor al satului Cihoreni, comunei Biești precum și al întregului raion.

În același context, Prea Sfințitului Episcop de Orhei, egumenul Sfintei Mănăstiri Curchi și Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove PS Siluan (Șalari) le-a urat creștinilor din localitate, să-și păstreze râvna pentru credință și Biserică și să rămână în rugăciune către Mântuitorul tuturor popoarelor Iisus Hristos.

Imagini Foto
Distribuie