A fost dat START Cupei Raionului și Orașului Orhei la fotbal „Radavi 2021“

A fost dat START Cupei Raionului și Orașului Orhei la fotbal „Radavi 2021“. Aceasta va fi disputată între copii cu vârsta de 10-11 ani și se va desfășura în perioada 27, 28, 29 august pe stadionul Complexului Raional Sportiv Orhei.

Evenimentul este drept rezultatul inițiativei domnului Radu Beșeti, antrenor sportiv din cadrul Școlii Raionale de Sport Orhei susținută de Anatolie Neamțev, Consilier Raional care împreună cu autorităților publice locale au reușit să dea viață inițiativei tânărului antrenor.

La ceremonia de deschidere oficială a turneului, alături de sportivi a fost prezentă conducerea raionului și municipiului Orhei în persoana domnilor Dinu Țurcanu, Președintele Raionului Orhei, Pavel Verejanu, Primarul Municipiului Orhei, Irina Bogaciuc, vicepreședintele raionului Orhei, responsabilă de domeniul Tineret și Sport, precum și dl Cristian Botnarenco, Președintele Asociației Raionale de Fotbal Orhei.

Oficialii au salutat toți participanții urându-le mult succes și o competiție bazată pe principiul de fireplay.

Turneul se desfășoară în premieră și întrunește 12 echipe din raioanele Orhei, Ialoveni, Strășeni și municipiile Chișinău și Bălți, iar doritorii de a susține tinerii campioni și viitoarele legende ale fotbalului moldovenesc o pot face în următoarele zile la Complexul Raional Sportiv Orhei.

Menționăm că în perioada 27-29 august, Orheiului din nou îi revine statutul simbolic de „Capitală a sportului autohton”, dat fiind faptul că în aceeași perioadă se desfășoară concomitent două evenimente de importanță națională: Cupa Raionului și Orașului Orhei la fotbal „Radavi 2021“ și Campionatul Republicii Moldova de Ciclism ȘOSEA, care poate fi urmărit în direct pe paginile oficiale de facebook ale Consiliului Raional Orhei, Primăriei Orhei și a Federației Naționale de Ciclism.

Imagini Foto
Distribuie