Alte două terenuri de joacă pentru copii au fost amenajate în două sate din raionul Orhei în cadrul unui proiect inițiat de Ilan Șor

Încă două terenuri de joacă pentru copii au fost amenajate în satele Lopatna și Pelivan din raionul Orhei, în cadrul unui proiect implementat la inițiativa lui Ilan Șor. În trei lunii de la lansarea proiectului au fost deja amenajate 28 de terenuri de joacă.

La ceremonia de inaugurare a terenurilor de joacă pentru copiii din cele două sate au participat reprezentanții autorităților locale și raionale, copii și părinții.

Localnicii s-au arătat foarte bucuroși că în satele lor a fost realizată inițiativa lui Ilan Șor. Copiii vor avea terenuri de joacă moderne și sigure, iar buna dispoziție va domni aici.

Cetățenii din cele două state au fost felicitați de către Dinu Țurcanu, președintele raionului Orhei.

„Mă bucur foarte mult că acest proiect a ajuns și la Dvs. Tot ceea ce face echipa noastră este pentru viitorul țării, iar viitorul reprezintă copiii noștri. Iată de ce trebuie să avem grijă ca aceștia să fie fericiți”, a menționat Dinu Țurcanu.

În cadrul ceremoniei de inaugurare a terenurilor de joacă, copiii au avut parte de multe surprize. Animatorii au avut grijă să le ofere o doză mare de distracție.

Proiectul „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” a fost lansat de Ilan Șor la sfârșitul lunii iulie curent. Acesta prevede amenajarea terenurilor de joacă în fiecare localitate condusă de primari din partea Partidului „ȘOR”. Deja mii de copii din diverse localități din peste 13 raioane din țară se bucură de terenurile de joacă amenajate de echipa Partidului „ȘOR”.

Imagini Foto
Distribuie