Aprecierile nu s-au lăsat mult așteptate! Campionul Mondial întâlnit cu drag de conducerea raionului și municipiului Orhei!

Daniel Moraru, Campionul Mondial, dublul Campion European și multiplul Campion Național la armwrestling a fost apreciat cu Diplomă de Merit subsemnată și înmânată de Președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu și Primarul Municipiului Orhei, dl Pavel Verejanu.

Evenimentul s-a desfășurat în incinta Consiliului Raional Orhei cu prilejul recentelor victorii obținute de către Daniel Moraru în București - România, la Campionatul Mondial și în Vilnius - Lituania, Campionatul European la Armwrestling.

În cadrul ceremoniei de înmânare a Diplomei de Merit pentru succesele obținute și pentru promovarea raionului și municipiului Orhei la nivel Național și Internațional, tânărul campion a primit invitația oficială din partea domnului Cristian Botnarenco, Șeful Serviciului Tineret și Sport din cadrul Consiliului Raional Orhei, de a participa la Gala Sportului, desfășurată tradițional la inițiativa conducerii raionului Orhei.  

Alături de Daniel vor participa și alți 24 de sportivi care au demonstrat rezultate remarcabile în diverse competiții desfășurate la nivel național și internațional. Sportivii, dar și antrenorii acestora se vor bucura de premii bănești și Diplome de Onoare oferite de conducerea raionului și municipiului Orhei.

Imagini Foto
Distribuie