Cadrele didactice premiate de Președintele Raionului Orhei

Ziua Națională a lucrătorului din Învățământ a servit drept prilej pentru a conferi Diplomele Recunoștinței cadrelor didactice care au arătat cele mai remarcabile performanțe pe parcursul anului de studiu 2021-2022.

Dinu Țurcanu, Președintele Raionului Orhei, a înmânat Diplome și flori mai multor Profesori, Învățători și Educatori ale căror performanțe s-au soldat cu reușite excepționale ale discipolilor săi, demonstrând în acest sens rezultate remarcabile la diverse probe, concursuri, olimpiade, dar și un grad de pregătire de nota zece pe linie la probele de Bacalaureat. 

Președintele Raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a mulțumit pedagogilor pentru munca depusă zilnic în procesul de educare a tinerii generații, remarcând totodată despre faptul că același obiectiv îl urmărește și conducerea raionului și municipiului Orhei alături de partenerii de dezvoltare a raionului nostru drag.

În cadrul evenimentului, cei prezenți au menționat și despre generozitatea domnului deputat Ilan Șor, la inițiativa căruia, de Ziua Națională a lucrătorului din Învățământ, toate cadrele didactice și lucrătorii auxiliari din școli și grădinițe s-au ales cu premii bănești și aprecieri deosebite față de colegii de breaslă din celelalte raioane ale țării.

Potrivit doamnei Silvia Mustovici, Șefa Direcției Generale Educație Orhei, atenția de care se bucură întregul sistem educațional al raionului Orhei este de invidiat și lăudabil, iar susținerea din ultimii ani care vine din partea Administrației Publice Locale de nivelul I și II, deja se reflectă în creșterea gradului de performanțe, atât al elevilor, cât și al colectivului didactic.

Menționăm că, pe parcursul ultimilor ani mai multe instituții de învățământ au beneficiat de investiții capitale pentru reparații și modernizare, iar întregul domeni Educație, Tineret și Sport s-a bucurat de alocări de peste 100 milioane de lei din partea Consiliului Raional Orhei.

Imagini Foto
Distribuie