Campioanele Republicii Moldova la Lupte Libere sunt de la Orhei!

În primăvara anului curent, capitala Republicii Moldova a găzduit Campionatul țării la Lupte Libere. Printre sportivele care au urcat pe treptele cele mai de frunte s-au aflat și tinerele orheience antrenate de dl Ilie Ceban, antrenor al Școlii Raionale de Sport Orhei.

Astăzi, 21 aprilie 2023, Dinu Țurcanu, Președintele Raionului Orhei, a organizat o recepție în cadrul căreia a  înmânat Diplomele de Apreciere, însoțite de câte un premiu bănesc în valoare de câte o mie de lei, antrenorului Ilie Ceban, dar și luptătoarelor care au umplut vitrina sportivă a raionului Orhei cu încă câteva titluri de Campioane a Republicii Moldova.

Printre campioanele prezente la ceremonie au fost Mihaela Samoil, dublu campioană, deținătoare a locului I seniori, la categoria de greutate 55 kg, inclusă în selecționata Republicii Moldova și deținătoare a locului I U-20; Tatiana Deliu, vicecampioana la Seniori și Campioana U-20, categoria de greutate 68 kg, precum și eleva clasei a VIII-a a Liceului Sportiv, vicecampioana RM U-20, Nicoleta Duca.

Președintele Raionului Orhei, Dinu Țurcanu le-a înmânat Diplomele și vouchere-le bine meritate, însoțite de florile recunoștinței și mesaje de sincere felicitări cu prilejul rezultatelor obținute de până acum, dar și de încurajare pentru a atinge noi rezultate atât în cadrul competițiilor de nivel național, cât și internațional.

Diplome și premii bănești au fost oferite și sportivelor care în prezent se află în cantonamente de pregătire pentru noi competiții. Acestea vor fi înmânate de către domnul antrenor Ilie Ceban, iar până atunci, dl Președinte Dinu Țurcanu a urat succese vicecampioanei RM, categoria Seniori, Ana-Maria Crețu și campioanelor Iulia și Maria Leurda, care sunt două surioare și care au urcat pe locul I  - categoria Seniori, în categorii de greutate diferite.

Domnul Antrenor, Ilie Ceban, a mulțumit conducerii raionului Orhei pentru susținerea sportului și, în special a tinerilor sportivi care demonstrează rezultate performante în cadrul a diverse competiții mult datorită pregătirii oferite de Școala Raională de Sport, finanțată de Consiliul Raional Orhei, dar și a atenției sporite de care aceasta se bucură din partea conducerii raionului nostru drag.

Menționăm că la eveniment au fost prezenți și dl Mihail Zara, specialist principal în domeniul Educație Fizică și Sport din cadrul Direcției Generale Educație și doamna Maria Cărăbuș, antrenor sportiv, vicedirector al Școlii Raionale de Sport Orhei.

Imagini Foto
Distribuie