Campionii Raionului Orhei la Fotbal 2021 - echipa satului Peresecina!

Astăzi, 10 octombrie 2021, Complexul Raional Sportiv Orhei a găzduit meciul final al Campionatului Raional de Fotbal. Echipa satului Peresecina s-a impus cu scorul de 2 la 1 în fața echipei satului Isacova, obținând astfel Tilul de Campioni ai Raionului Orhei la Fotbal.

Turneul s-a desfășurat în perioada 14 august – 10 octombrie 2021 și a întrunit 15 echipe în două Divizii. Ca urmare, campionii raionului Orhei la fotbal, Divizia „A” sunt reprezentanții satului Peresecina, care s-au impus în fața echipei satului Isacova – vicecampioana raionului Orhei la Fotbal, clasată pe locul II. În același context, aducem sincere felicitări și câștigătorilor medaliilor de bronz, echipei satului Pelivan, care s-a clasat pe locul III din Divizia „A”.

Locurile de frunte în Divizia „B” au fost ocupate de reprezentanții satului Donici, care s-au clasat pe prima treaptă al podiumului, impunându-se în finala mică în fața echipei satului Zahoreni, clasată pe locul II și care a reușit să întreacă echipa satului Ivancea, clasată pe locul III din Divizia „B”.  

Ceremonia de premiere a fotbaliștilor care au luptat pentru Titlul de Campioni ai Raionului Orhei s-a desfășurat îndată după încheierea finalei „Mari” disputată pe terenul Complexului Raional Sportiv Orhei. Cupele și Medaliile au fost înmânate sportivilor de către doamna Marina Tauber, Deputat al actualului Legislativ din partea Partidului Politic „ȘOR”, însoțită de Președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu, Președintele Asociației Raionale de Fotbal, dl Cristian Botnarenco, Primarul Municipiului Orhei, dl Pavel Verejanu, vicepreședinta raionului Orhei, doamna Irina Bogaciuc și reprezentantul Federației Moldovenești de Fotbal, dl Vlad Cebotari.

Oficialii au mulțumit echipelor pentru participare și pentru emoțiile trăite în calitate de suporteri în toată această lungă perioadă, dar și Primarilor satelor și comunelor raionului Orhei care susțin aspirațiile sportive ale tinerii generații și datorită cărora au fost posibile aceste frumoase coagulări care au reprezentat comunitățile sale la nivel raional.

În cadrul ceremoniei de premiere a finaliștilor, dl Dinu Țurcanu, Președintele Raionului Orhei a promis satului Peresecina, campionii ediției 2021, un teren de fotbal amenajat cu suportul Consiliului Raional Orhei și ai partenerilor CRO.

Menționăm că fondul de premii a constituit 54 mii lei, dintre care 30 de mii lei au fost oferiți de către Asociația Raională de Fotbal, iar 24 de mii lei au fost alocați de Consiliul Raional Orhei.

Imagini Foto
Distribuie