Cei mai buni sportivi, premiați la „Gala Sportului Orheian”, ediția anului 2022, organizată de Consiliul Raional Orhei

Cei mai buni sportivi și antrenori care prin rezultatele obținute pe parcursul anului 2022 au demonstrat performanțe înalte și au reușit să ducă faima raionului și municipiului Orhei la nivel Național și Internațional, au fost premiați în cadrul evenimentului festiv de către Președintele Raionului Orhei, Dinu Țurcanu, Primarul Municipiului Orhei, Pavel Verejanu și Șeful Serviciului „Tineret și Sport” din cadrul Direcției Generale Educație Orhei.

În aplauzele suporterilor reprezentați de părinți și coechipieri, cei peste 50 de sportivi și antrenori emeriți au primit Diplome de Recunoștință, câte un coș de fructe – simbol al alimentației corecte și nu în ultimul rând, câte un premiu bănesc în valoare de o mie de lei, drept bonus la contribuția Consiliului Raional Orhei adusă sportivilor pentru a acoperi cheltuielile suportate pe parcursul anului.

Oficialii au mulțumit în primul rând părinților și antrenorilor pentru răbdarea, grija și susținerea acordată tinerilor sportivi ale căror ambiție și energie este îndreptată spre promovarea unui mod sănătos de viață, a genului de sport practicat, dar și a imaginii raionului și municipiului Orhei, care se mândrește pentru fiecare succes al tinerilor noștri.

Mesajul adresat sportivilor, bineînțeles că a fost unul de apreciere a performanțelor obținute, dar și de motivare pentru a continua practicarea sportului atât pentru că aduce beneficii dezvoltării personale, cât și pentru a servi exemplu de urmat semenilor săi și noilor generații.  

Oficialii au menționat că în raionul și municipiul Orhei, domeniul de Tineret și Sport, este o prioritate. În acest sens se depun eforturi maxime pentru îmbunătățirea infrastructurii sportive și asigurarea dotării permanente cu inventar sportiv, dar și cu alte atribute necesare practicării și promovării sportului, atât în rândul tinerii generații, cât și pentru fiecare doritor de a duce un mod sănătos de viață prin practicarea sportului.  

Evenimentul a culminat cu un mini furchet în cadrul căruia, sportivii, antrenorii, părinții și oficialii au avut ocazia de a socializa într-o atmosferă prietenoasă și degajată.

Imagini Foto
Distribuie