„Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM” – ediția a XIV-a

Ministerul Economiei și Infrastructurii a desemnat 20 de antreprenori din țară, câștigători ai Concursului Național „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM”, ediția a XIV-a. Ceremonia de premiere s-a desfășurat la data de 28 noiembrie curent, în cadrul Conferinței Internaționale a IMM-urilor, organizată de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

La concurs au participat 120 de agenți economici din raioanele Ștefan Vodă, Râșcani, Edineț, Călărași, Strășeni, Căușeni, Orhei, municipiul Bălți și UTA Găgăuzia.

Prezentă la eveniment, Secretarul de Stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, Iuliana Drăgălin, i-a felicitat pe învingători și le-a urat succes în activitate, perseverență, creativitate și inovare.

Potrivit rezultatelor comisiei de evaluare, printre câștigătorii desemnați se regăsesc și orheieni. S.R.L. „LIDER TUR”  a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun antreprenor în sfera turismului rural” și a obținut Diplomă de gradul II, iar reprezentanții „VISAPINA-IMPEX” S.R.L. s-au ales cu Premiul pentru Realizări în Dezvoltarea Comunității.

Menționăm că, Premiul pentru realizări în domeniul „Responsabilității față de Angajați” a revenit agentului economic din satul Peresecina, raionul Orhei, dl Oleg Costin,  „PARTENER SELECT” S.R.L.

Consiliul Raional Orhei și Secția Economie și Atragerea Investițiilor din cadrul Consiliului Raional aduce cele mai sincere felicitări tuturor învingătorilor, dar și participanților Concursului Național „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM”.

„Experiența Dumneavoastră stă la baza dezvoltării și a progresului întregii comunități!”

Imagini Foto
Distribuie