Comisia pentru Situații Excepționale din 27.11.2019

La data de 27 noiembrie 2019, s-a desfășurat ședința Comisiei pentru Situații Excepționale la care au participat primarii localităților din raionul Orhei și conducerea raionului Orhei. Tema discuției a fost una actuală care a vizat verificarea nivelului Serviciilor protecției civile din raionul Orhei pentru prevenirea și lichidarea unor posibile situații excepționale caracteristice condițiilor perioadei reci a anului.
De asemenea, s-a menționat despre importanța măsurilor de profilaxie antiincendiară în instituțiile cu menire socială, dar și în sectorul locativ. O atenție sporită s-a acordat instituțiilor publice predestinate copiilor, bătrânilor, persoanelor fără adăpost, dar și instituțiilor medicale.
Dinu Țurcanu, Președintele Raionului Orhei și totodată președintele Comisiei pentru Situații Excepționale, în urma audierii rapoartelor din partea persoanelor responsabile de prevenire și implicare în situațiile excepționale, a menționat că Consiliul Raional Orhei va crea condițiile necesare pentru ca orice situație să fie anihilată sau prevenită în timpul cel mai operativ.
În cadrul ședinței s-a examinat și Demersul DSE Orhei privind alocarea surselor financiare care ar asigura o rezervă de carburanți pentru sezonul rece al anului.

Vă prezentăm în atașare Procesul Verbal al Comisiei și Hotărârea:

Hotărârea Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Orhei nr.2 din 27.11.2019

Proces Verbal Nr. 2 al ședinței Comisiei Situații Excepționale a raionului Orhei din 27.11.2019

Distribuie