Concursul Național la Dans Sportiv „Cupa ORHEI”

Astăzi, 7 decembrie 2019, în incinta complexului Ellada, s-a desfășurat Concursul Național la Dans Sportiv „Cupa ORHEI” – organizat de Clubul de Dans Sportiv „Triumf Plus” în parteneriat cu World Dance Sport Federation, Consiliul Raional Orhei și Primăria municipiului Orhei.

În susținerea participanților, la eveniment au fost prezenți și reprezentanții administrației publice în persoana d-lui Dinu Țurcanu, Președintele Raionului Orhei și Pavel Verejanu, Primarul Municipiului Orhei.

Domnul Președinte a mulțumit organizatorilor pentru buna desfășurare a evenimentului și a încurajat participanții, dar și părinții tinerilor dansatori, să continue ceea ce au început pentru că nu este doar frumos, dar și sănătos! „Ce ține de susținere și promovare, Consiliul Raional Orhei și Primăria Municipiului Orhei sunt mereu la dispoziția inițiativelor frumoase!” – a conchis oficialul.

La rândul său, Primarul de Orhei, domnul Pavel Verejanu a îndemânat toți oaspeții municipiului să participe și la ceremonia festivă dedicată Inaugurării celui mai mare și bogat Brad de Crăciun care se va desfășura tot astăzi, 7 decembrie, în Piața Vasile Lupu din municipiul Orhei.

Menționăm că, Concursul Național la Dans Sportiv „Cupa ORHEI” a întrunit participanți – reprezentanți ai mai multor Școli și Cluburi de Dans Sportiv din toată țara.

Imagini Foto
Distribuie