Conducerea raionului Orhei a primit vizita Prea Sfințitului Siluan, Episcop de Orhei

Astăzi, conducerea raionului Orhei a primit vizita Prea Sfințitului Siluan, Episcop de Orhei, care a fost însoțit de un sobor de Preoți din cadrul Vicariatului de Orhei.

Preacucernicii Părinți au vestit naștere Mântuitorului nostru, Iisus Hristos, printr-o suită de colinde tradiționale, iar Preasfințitul Episcop de Orhei, Siluan (Șalari), a binecuvântat activitatea care urmează să o desfășoare noua conducere a raionului, îndemnând onorata conducere spre realizări frumoase și necesare comunității, dar toate concepute cu dragoste față de popor și de Dumnezeu!
Președintele raionului Orhei, Vasile Adașan, a mulțumit pentru urările de bine și, alături de vicepreședinții raionului a confirmat încă odată buna intenție și dorința de a se dedica treburilor comunității care le-a fost încredințată spre administrare.
Atât Președintele raionului, cât și vicepreședinții nou aleși, au primit în dar de la Prea Sfințitul Episcop Siluan câte o iconiță sfințită de la Mănăstirea Curchi, în semn de binecuvântare și de urare a binelui, a păcii și a belșugului pentru întreaga noastră comunitate orheiană!
Imagini Foto
Distribuie