Conducerea Raionului Orhei salută inițiativele sportive ale colectivelor muncitorești

La data de 17 iunie 2022, colectivele filialelor „Orhei-Gaz" din Teleneşti, Şoldăneşti, Rezina și Orhei au participat la etapa regională a competițiilor sportive, organizate tradițional de comitetul Sindical al „Moldova-Gaz“.

În urma competiției, găzduită de Școala Raională de Sport din Orhei, cei mai buni sportivi vor participa la olimpiada republi­cană organizată cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din industria de gaze, care se va desfășura în perioada 2-3 septembrie la Vadul lui Vodă.

La ceremonia de deschidere oficială a competiției, alături de oficialii „Orhei-Gaz“ și „Moldova-Gaz“, un fire play cu succes a fost urat sportivilor și de Președintele Raionului Orhei, Dinu Țurcanu.

Domnul Președinte a salutat tradiția Comitetului Sindical al lucrătorilor din industria de gaze, din Republica Moldova de a organiza asemenea Starturi Sportive pentru colectivele sale, iar o doză de noblețe aparte se regăsește anume în promovarea modului sănătos de viață cu practicarea sportului. 

Menționăm că tradiția de a organiza asemenea competiții a cunoscut o stagnare în perioada coronavirusului de tip nou COVID-19, iar începând cu anul curent a fost preluată.

Spartachiada a fost constituită din mai multe genuri de sport, printre care mini fotbal, volei, joc de dame, şah, darts, ridicarea greutății, tragerea otgonului, alergare la distanță de 50 metri și sărituri în lungime.

Imagini Foto
Distribuie