Cupa Președintelui Raionului Orhei la Volei a fost disputată în acest weekend!

Cupa Președintelui Raionului Orhei disputată în acest weekend în cadrul turneului raional la volei s-a încheiat!

Startul competițiilor a fost dat de Primarul Municipiului Orhei, Pavel Verejanu și vicepreședinții raionului Orhei, Irina Bogaciuc și Tatiana Platon, însoțite de șeful Serviciului Tineret și Sport din cadrul Direcției Generale Educație, Cristian Botnarenco, specialistul principal din cadrul aceleiași Direcții, Mihail Zara și gazda evenimentului, doamna Lilia Hacina, Director al Liceului Teoretic „Alecu Russo” unde s-a desfășurt cel mai important turneu al anului la Volei.

Cea de-a doua zi, după desemnarea învingătorilor a fost marcată de ceremonia de premiere a participanților, la care a fost prezent și Președintele Raionului Orhei, Dinu Țurcanu.

În adresarea sa către participanți, domnul Președinte a transmis un mesaj de felicitare echipelor plasate pe locurile de frunte, dar și tuturor participanților care au avut parte de un eveniment plin de emoții și adrenalină care cu siguranță îi va motiva și pe alții să practice acest gen de sport întru asigurarea unui mod sănătos de viață.

Echipele învingătoare au primit Diplome, medalii și premii bănești, iar campionii, reprezentanții Colegiului „Vasile Lupu” din Orhei au primit Cupa Președintelui care al doilea an consecutiv este apărată de aceeași echipă.

Astfel, echipele de frunte s-au ales cu câte cinci, patru și trei mii de lei, pentru locurile I, II, și III, respectiv, iar celelalte echipe au fost încurajate cu câte o mie de lei fiecare.

Evenimentul organizat de către Direcția Generală Educație a întrunit opt echipe din municipiul și raionul Orhei printre care reprezentanți ai primăriilor Orhei, Morozeni, Zahoreni, Tabăra, două echipe reprezentate a Colegului „Vasile Lupu”, echipa „Volei Boys“  Orhei și echipa Liceului Teoretic „Ion Luca Caragiale“.

Menționăm că vicecampionii raionului Orhei la Volei, plasați pe locul doi și trei sunt reprezentanții  Municipiului Orhei care au obținut „argintul” și ai comunei Morozeni, medaliați cu „bronz”.

Imagini Foto
Distribuie