Cupa Președintelui Raionului Orhei la Volei Masculin – ediția 2024

Cupa Președintelui Raionului Orhei la Volei Masculin, disputată în acest weekend, s-a încheiat!

În cadrul unei ceremonii festive, echipele care au urcat pe primele patru locuri câștigătoare au fost premiate de către Președintele Raionului Orhei, Vasile Adașan, Șefa Interimară a Direcției Generale Educație Orhei, Silvia Lozinschi și specialiștii din cadrul DGE Orhei, responsabili de domeniul Tineret și Sport, Cristian Botnarenco și Mihail Zara.

Turneul, găzduit de sala sportivă a Liceului Teoretic „Alecu Russo” s-a desfășurat pe parcursul a două zile și a întrunit 11 echipe din raionul și municipiul Orhei, printre care sunt echipele „Orhei”, „Colegiul Vasile Lupu”, „Școala Sportivă Orhei”, „Morozeni”, „Ciocîlteni”, „L.T. I.L. Caragiale”, „Volley Boys”, „Orhei-Veterani”, „Mălăiești”, „Tabăra” și echipa „Team Spirit”.

După o luptă demnă de turneele de top, în cadrul finalei mari, Titlul de Campioană a Raionului Orhei la Volei, a fost câștigat de către echipa Colegiului „Vasile Lupu” din Orhei care a învins vicecampioana ediției 2024, echipa „ORHEI”. 

Pe locurile III și IV s-au clasat echipele Școlii Raionale de Sport Orhei și a satului Morozeni. 

Echipele care au ocupat primele patru locuri de frunte s-au ales cu premii bănești, Diplome și medalii, iar echipa învingătoare a primit și Cupa Președintelui Raionului Orhei, care este unul din trofeele cele mai importante disputate în „lumea sportului” de nivel raional. 

Vasile Adașan, Președintele Raionului Orhei, care a participat atât la deschiderea turneului, cât și la ceremonia de premiere, a mulțumit participanților, organizatorilor, dar și microbiștilor prezenți pentru interesul acordat sportului în general, precum și turneului care s-a finalizat astăzi cu victoria obținută de toți cei care au ales să facă sport, să promoveze un mod sănătos de viață, dar și să motiveze pe alții la noi și noi performanțe sportive.

Căpitanii echipelor au mulțumit conducerii raionului Orhei pentru menținerea spiritului competitiv în rândul amatorilor de Volei, îndemânând totodată toți reprezentanții din administrația publică, locală și centrală, să practice sportul, să investească în sportivi și să consolideze potențialul uman al comunității noastre prin fapte care duc doar la dezvoltare și progres, inclusiv în domeniul sportului. 

Menționăm că turneul „Cupa Președintelui Raionului Orhei” la volei masculin se desfășoară anual și este o acțiune planificată în cadrul șirului de evenimente sportive finanțate de către Direcția Generală Educație din cadrul Consiliului Raional Orhei.

Imagini Foto
Distribuie