Cupa Raionului și Orașului Orhei la fotbal „RADAVI 2021“ și-a desemnat învingătorii.

Lupta pentru Cupă a fost dusă timp de trei zile începând cu data de 27 august și a culminat cu victoria echipei FC „Sportul Torino Academy” din Chișinău care s-a clasat pe locul întâi devastând în finală echipa Școlii Raionale de Sport din Orhei. Printre fruntași este de menționat și echipa FC „Zimbru Chișinău” clasată pe locul trei, dar care de asemenea a arătat performanțe deosebite și un spirit de echipă uimitor.

Cupele și medaliile precum și Diplomele binemeritate au fost înmânate tinerilor sportivi de către Primarul municipiului Orhei, dl Pavel Verejanu și vicepreședintele raionului Orhei, responsabilă de domeniul Educație, Tineret și Sport, doamna Irina Bogaciuc.

Menționăm că evenimentul s-a desfășurat datorită inițiativei domnului antrenor Radu Beșeti, susținută de conducerea raionului și municipiului Orhei în persoana domnilor Dinu Țurcanu, Președintele Raionului Orhei, Pavel Verejanu, Primarul Municipiului Orhei și consilierul raional și municipal, dl Anatolie Neamțev.

Turneul s-a desfășurat în premieră și a întrunit 12 echipe de juniori cu vârstele cuprinse între 10-11 ani veniți din raioanele Ialoveni, Strășeni, Orhei și municipiile Chișinău și Bălți.

 

Imagini Foto
Distribuie